IRCA ONAYLI ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ

IRCA ONAYLI ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ

IRCA ONAYLI ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ

Eğitimin Ücreti: Danışınız veya linke tıklayınız

Eğitimin Süresi: 50 saat (5 Gün)

Eğitim Günleri: Danışınız veya linke tıklayınız

Eğitim Saatleri: 09.00–17.00

Başlangıç Tarihi: Danışınız veya linke tıklayınız

Eğitim Yeri: İLTEM Mühendislik Eğitim Salonu

Not: Kursu 70 puan ve üzeri ile tamamlayanlara başarı belgesi verilir. Kontenjan Max 14 kişi ile sınırlıdır.

GENEL BİLGİ: Kuruluşların Gıda Güvenliği yönetimlerini üçüncü taraf olarak, etkin ve bağımsız bir şekilde denetleyebilmek bazen çok zor ve kafa karıştırıcı olabilir. Bir Gıda Güvenliği yönetim sisteminin performansı bir bütün olarak en iyi şekilde yapılacak olan denetimler ile belirlenebilir. Yönetim sisteminin performansını belirleyebilmek için yapılacak olan denetimler özel bilgi ve becerisi olan denetçiler gerektirmektedir. Bu eğitim özellikle denetçileri bu şekilde bilgi ve beceriler ile donatmak içindir. Eğitimin amacı, katılımcılara ISO 22000 standardına ve uygun olduğu durumlarda ISO 19011 ve ISO 17021 standartları doğrultusunda kuruluşların Gıda Güvenliği yönetim sisteminin birinci, ikinci ve üçüncü taraf denetimlerini yapabilmek için gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmaktır.

Eğitime Kimler Katılmalı

Gıda Güvenliği yönetim sistemi baş denetçi eğitimi katılımcılara sadece değer yaratan Gıda Güvenliği denetimleri yapabilmeleri için bilgi ve beceri kazandırmak için aynı zamanda, katılımcılara Gıda Güvenliği yönetim sistemleri tasarım ve geliştirilmesi konusunda daha geniş anlayış kazandırılması amaçlamaktadır. Eğitim Gıda Güvenliği yönetimi ile ilgili katılımcılara, güvenli gıda için planlama, HACCP ve OÖŞP planlarının yönetilmesi ve etkin uygulamasının sağlanması, amaç ve hedefleri, operasyon kontrolleri ve yasalara uygunluk gibi önemli konulardaki ilişkiyi kurabilmelerini de sağlayacaktır.

 

Eğitim Programının İçeriği

Ø  Gıda güvenliği yönetimi ve denetimlerde kullanılan terim ve terminoloji

Ø  Gıda güvenliği yönetimi amaç ve hedefleri

Ø  PUKİ

Ø  GGYS - Yönetim ve proseslerin ilişkisi

Ø  Acil durumlar

Ø  GGYS denetleme

Ø  Denetim Tipleri

Ø  Yasalar ve diğer şartlar

Ø  Akreditasyon ve Belgelendirme

Ø  Akreditasyonun faydaları

Ø  Denetimlerde rolü olanlar ve sorumlulukları

Ø  Denetçi özellikleri

Ø  Denetimleme prosesi

Ø  Denetim kapsamı ve denetim hedefleri

Ø  Denetim süresi

Ø  Denetçi seçimi ve denetim ekibi oluşturma

Ø  Aşama 1 denetimleri

Ø  Denetim planlama

Ø  Soru listesi hazırlama

Ø  Açılış Toplantısı

Ø  Denetim görüşmesi yapma

Ø  Aşama 2 denetimleri

Ø  Uygunsuzluk belirleme

Ø  Denetim gözden geçirme

Ø  Kapanış toplantısı

Ø  Uygunsuzluk kaydetme ve raporlama

Ø  Denetim raporlama

Ø  Takip denetimleri ve düzeltici faaliyetler

Ø  Sınav




İLTEM Mühendislik yeterli katılım sağlanmaması halinde eğitim erteleme yada iptal etme hakkını her zaman saklı tutar.
Şirket içi (In House) eğitimlerde, müşteri istek ve ihtiyaçlarına göre eğitim içerik ve sürelerinde değişiklik yapılabilir.

Eğitimlerde Sunulan Ücretsiz Hizmetlerimiz

Bireysel Eğitimler
1-5 Saat

Bireysel Eğitimler
5-10 Saat

Şirket İçi (In House) Eğitimler
1-10 Saat
Şirket içi ( In-House ) eğitimler de, ücretsiz hizmetlerimiz yapılan anlaşma ile belirlenir.

(op)* opsiyonel hizmet
Yukarı